logo
Captcha


Tilbake

TEAM HMK 2017: Erlend Berg Johnsen

Vi vil i tiden fremover presentere de forskjellige som skal representere TEAM HMK på Styrkeprøven 2017. Styrkeprøven blir arrangert helgen 16-18. juni, og TEAM HMK vil sykle ut fra Trondheim på kvelden fredag 16. juni. Idag presenterer vi Erlend Berg Johnsen!

Hvem er du? 

Erlend Berg Johnsen, 27 år og født og oppvokst på Rosenborg. Er ferdigutdannet elektroingeniør, og studerer for tiden Master i Ledelse av Teknologi på NTNU i Trondheim. Da jeg er på mitt femte år, skriver jeg masteroppgaven min og søker jobb! (hint hint)

Hvorfor har du valgt å sykle styrkeprøven 2017 med TEAM HMK?

Det var strengt tatt ikke et valg jeg tok. Rune har spurt meg hvert år siden HMK begynte å sykle, og unnskyldningen min har alltid vært at jeg ikke har sykkel. Men i år, til min store overraskelse, svarte han tilbake at ”det fikser jeg!”. Da satt jeg i saksa og måtte bli med.

Har du noe sykkelbakgrunn fra tidligere?

Jeg vet hvem Thor Hushovd er!

Har du syklet styrkeprøven tidligere?

Aldri! Men det må vel være en første gang for alt.

Hvilke erfaringer har du?

De erfaringene jeg og Fredrik Linge har er en treningstur fra Storlien til Trondheim. Det gikk veldig fint, bortsett fra at vi fikk for lite næring. Så da er vi en erfaring rikere!

Hva gleder/gruer du deg til med Styrkeprøven 2017?

Jeg gleder meg til å se Linge få knekken i Okstadbakken, og motbevise foreldrene mine når jeg passerer målstreken i Oslo. Jeg gruer meg til å sjekke værmeldinga dagen før avgang.

Tilslutt, hvordan tenker du motivere deg for å komme gjennom?

Mestringsfølelsen av å få til noe som er svært utfordrende, er kanskje den største motivasjonen jeg kan ha. Og det å kunne tenke på saken vi sykler for når vi passerer Lillehammer og det virkelig begynner å bli tungt, vil være veldig viktig for meg. En siste motivasjonsfaktor vil også være at jeg har aldri tapt for Linge, og jeg skal ikke starte nå. 


Lagt ut: 31. mai 2017 15:00 Skrevet av: John Ola Bakken