logo
Captcha


Tilbake

TEAM HMK 2017: Steffen Ratejczak

Vi vil i tiden fremover presentere de forskjellige som skal representere TEAM HMK på Styrkeprøven 2017. Styrkeprøven blir arrangert helgen 16-18. juni, og TEAM HMK vil sykle ut fra Trondheim på kvelden fredag 16. juni. Idag presenterer vi Steffen Ratejczak!

Hvem er du? 

Steffen Ratejczak, 21 år fra Trondheim. Spiller ishockey for Manglerud Star, samtidig som jeg tar en bachelorgrad ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

Hvorfor har du valgt å sykle styrkeprøven 2017 med TEAM HMK?

Jeg har valgt å sykle styrkeprøven 2017 med TEAM HMK fordi jeg har lyst til å gjøre en innsats for mennesker som hver dag kjemper for livet sitt. Jeg var ikke vond å be da Rune, ”Supermainn”,  spurte meg etter en bortekamp i Stavanger i november.

Har du noe sykkelbakgrunn fra tidligere?

Ja, mine eksepsjonelle sykkelferdigheter kommer fra da jeg brukte sykkel som transportmiddel på barne- og ungdomsskolen.

Har du syklet styrkeprøven tidligere?

Nei.

Hva gleder/gruer du deg til med Styrkeprøven 2017?

Jeg gleder meg til å sykle og (forhåpentligvis) gjennomføre med herlige mennesker, samtidig som jeg gruer meg til å sitte på et sykkelsete i så mange timer og ikke minst til å sykle opp Dovrefjell. Jeg gleder meg også spesielt til å få høre alle røverhistoriene til ”Supermainn” og selvfølgelig til å se om det bor noe i meg!

Tilslutt, hvordan tenker du motivere deg for å komme gjennom?

Jeg kommer til å motivere meg ved å tenke: ”hva er nå egentlig 543 km på sykkelsetet, når andre kjemper for livet sitt.”

Vi ønsker Steffen lykke til! Så gjenstår det å se om "Supermainn" har formen inn til å dra noen historier underveis.

#HockeyMotKreft #MagiskeØyeblikk #VerdensBesteMedisin #GjørEnForskjell

Lagt ut: 30. mai 2017 20:11 Skrevet av: John Ola Bakken